Purmerend

bestrating purmerend

STRATENMAKER PURMEREND EN OMGEVING

MS Bestratingen is een stratenmaker uit Purmerend en richt zich op kleinere opdrachten zoals tuinen, opritten, parkeerplaatsen en stegen. Door ruim 20 jaar ervaring kunnen wij deze kwaliteit voor een scherpe prijs uitvoeren. Op deze website kunt u diverse foto’s van gerealiseerde projecten bekijken, zoals:

Bestrating achtertuin

Er zijn reeds diverse achtertuinen bestraat, die met verschillende materialen gemaakt zijn. De eerste serie van 4 foto’s horen bij een tuin waarvan de bewoners een uitbouw hebben laten plaatsen. Deze tuin hebben we herbestraat, zand geleverd, afgetrild en opnieuw aangeknipt voor € 600

Voortuin met bielzen

In de voortuin zijn de bielzen hersteld en vastgelijmd. Er is twee m3 zand aangebracht en dicht getegeld met 20×30 tegels. De bewoners hadden zelf al de planten en oude tegels weggehaald. Het arbeidsloon was € 200 en de materiaalkosten incl. bezorgen € 250

Herbestrating steeg

Een bestaande steeg van 50m lengte werd opnieuw betegeld en waar het kon de opsluitbanden omhoog gehaald. Het afschot is halverwege naar de straat gelegd en aan de andere zijde naar een kolk.
De prijs incl. levering zand en breuk was € 800. Per woning waren de kosten € 73 (één woning deed niet mee).

Voortuin en oprit

Het garagepad van 35 m2 is opgehoogd en de klinkers 10/20 omgedraaid, zodat het er weer als nieuw uit zag. Voor de schuifpui zijn de klinkers en struiken uitgebroken en afgevoerd. Er zijn 100 tegels van 50×50 verhoogd aangelegd, zodat er geen afstap vanuit de woonkamer is én de tuin groter lijkt. De bewoners hebben zelf een afscheiding tussen het garagepad en het zitgedeelte aangebracht van korven met keien.
De kostprijs van deze tuin was inclusief levering tegels en zand, afvoeren van klinkers en struiken € 1800

Nieuwbouw Purmerend

Bij deze tuin in de Weidevenne van 600 vierkante meter, is er 50 kubieke meter zand en 180 kubieke meter grond gebruikt. De 240 tegels van 100 x 100 cm zijn met een machine met een vacuümsysteem aangebracht. Aan de voorzijde zijn twee parkeerplaatsen van steenkorrels aangelegd met daaroverheen een split van ice blue.

Eigen ontwerp

Deze tuin is een voorbeeld van een bepaald budget en een eigen idee. De tekening is door de bewoners zelf gemaakt. Het geheel is conform het budget en aangegeven wensen uitgevoerd.

NEEM CONTACT OP

4 Responses to Purmerend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.